این آموش کوتاه به شما نشون میده که چطور وبلاگ وردپرستون رو کاملا خصوصی کنین.
از یک وبلاگ خصوصی وردپرس میبشه برای به اشتراک گذاشتن رویدادهای خانوادگی، عکسهای عروسی، تصاویر بچهها، دوستان و خانواده استفاده کرد. همچنین میشه از اون به عنوان دفتر خاطرات، مجله خصوصی، وبسایت کلاس درس یا وبسایت تیمی که روی یک پروژه کار میکنن هم استفاده کرد.
اولین کاری که باید انجام بدین اینه که پلاگین My Private Site رو نصب و فعال کنین.
بعد از نصب و فعالسازی پلاگین، باید به صفحه Settings > Private Site برین تا تنظیمات پلاگین رو پیکربندی کنین.
تیک مربع کنار قسمت Make Site Private رو بزنین تا پلاگین فعال شه و سایتتون خصوصی بشه.
بخش بعدی به شما این امکان رو میده که به کاربران اجازه بدین در سایت وردپرس شما ثبتنام کنن. اگر نمیخواهین کاربران بتونن در سایتتون ثبتنام کنن، میتونین از این بخش صرفنظر کنین.
در بخش Landing Location میتونین انتخاب کنین که کاربران هنگام ورود به کدوم صفحه redirect بشن. به طور پیشفرض، پلاگین اونها رو به همون URLی که از قبل از ورود درخواست کردن، redirect میکنه. از طرف دیگر، میتونین کاربران رو به صفحه اصلی، داشبورد مدیریت وردپرس یا هر URL دیگری در سایتتون redirect کنین.
فقط در صورتی که از صفحه ورود سفارشی استفاده میکنین، باید در بخش Custom Login page تغییراتی ایجاد کنین. به راحتی کادر رو علامت بزنین و URL صفحه ورود سفارشیتون رو ارائه بدین.
پلاگین My Private Site، به شما این امکان رو میده که بعضی از قسمتهای وبسایتتون رو از حالت خصوصی بودن خارج کنین. به عنوان مثال، اگر از یک صفحه اول استاتیک استفاده میکنین و میخواهین که کاربران اون رو ببینن، میتونین اون رو به عنوان استثنا اضافه کنین.
موتور وردپرس همچنین دارای یک ویژگی داخلی هست که به شما امکان میده پستها یا صفحات رو خصوصی کنین و برای اونها رمز عبور بذارین. در صفحه post editing، گزینه Visibility رو زیر کادر publish meta پیدا کنین. روی Edit link در کنار visibility کلیک کنین.
اونجا گزینههایی برای خصوصی کردن یک پست یا افزودن امکان محافظت با رمز عبور به پست رو میبینین.
نکته: کاربران با نقش کاربر، ویراستار و مدیر میتونن با ورود به بخش مدیریت وردپرس، یک پست محافظت شده با رمز عبور یا پست خصوصی رو ببینن.