سبد خرید
0

No products in the cart.

آموزش مدیریت تگ های پست در وردپرس

آموزش مدیریت تگ های پست در وردپرس

این آموزش نحوه استفاده از تگ های پست در وردپرس رو نشون میده.

هر پستی در وردپرس رو میشه تحت یک یا چند تگ، ثبت کرد. این کار هم به ناوبری کمک میکنه و هم به پست ها و گروه بندی شدن با سایر مطالب مشابه.

معمولا تگ ها در زیر هر پست نشون داده میشن. تگ های قالب (Template tags) در قالب های وبلاگ برای نمایش اطلاعات به صورت پویا یا سفارشی سازی وبلاگتون استفاده میشن و ابزارهایی رو فراهم میکنن که شما اونها را منحصر به فرد و جذاب کنین.

هنگامی که شخصی وبلاگ شما رو مشاهده میکنه، روی یکی از این لینک های تگ کلیک میکنه و یک صفحه آرشیئ تگ، با تمام پست های متعلق به اون تگ نمایش داده میشه. علاوه بر این در صورت استفاده از ویجت ها، میتونین Tag Cloud Widget رو به نوار کناری اضافه کنین تا تمام تگ های استفاده شده در یک cloud نمایش داده بشن.

تگ ها رو میتونین هنگام ایجاد/ویرایش پست ها اختصاص بدین. برای فعال کردن بلاک تگ ها، screen option رو در صفحه ویرایش پست علامت بزنین:

آموزش مدیریت تگ های پست در وردپرس

 

 

همه تگ ها رو میتونین از طریق پنل مدیریت وردپرس، در زیر Posts -> Tags مدیریت کنین:

آموزش مدیریت تگ های پست در وردپرس

 

 

بر خلاف دسته بندی ها، تگ ها سلسله مراتبی ندارن، بنابراین هیچ رابطه والد فرزندی مثل رابطه دسته بندی ها وجود نداره. اما شبیه به دسته بندی ها، نام تگ ها باید منحصر به فرد باشن.

میتونین تگ های جدید ایجاد کنین، و تگ های موجود رو ویرایش یا حذف کنین.

پست پیشنهادی :  آموزش ویرایش رنگ‌های پوسته‌های وبلاگ وردپرس با استفاده از Power Builder

 

آنچه در این مطلب میخوانید:

Popular Tags

در این بخش، یک Tag Cloud چهل و پنج تا از محبوب ترین تگ ها رو نمایش میده – یعنی تگ هایی که بیشتر در پست ها استفاده میشن. هر تگ رو میتونین ویرایش کنین. اگر هیچ تگی به پست ها اختصاص داده نشده باشه، این بخش ظاهر نمیشه.

 

Add New Tag

این قسمت از صفحه، که از بالای جدول برچسب ها به اون پیوند داده شده، به شما امکان میده یک برچسب جدید ایجاد کنین. سه اطلاعات مرتبط با هر تگ جدید وجود داره: نام، توضیحات، اسلاگ و تعداد پست های حاوی اون تگ.

  • Tag Name: نام برچسب باید منحصر به فرد باشه.
  • Tag Slug: این بخش هم باید منحصر به فرد باشه. slug نسخه دوستانه URL نام هست. معمولا حروف کوچیکه و فقط شامل حروف، اعداد و خط فاصله است. به عنوان مثال، تنظیم یک نام تگ برای Recipes و یک تگ برای food، همه پست های Recipes رو با URL این چنینی example.com/blog/food/ نشون میده.
  • Description: توضیحاتی برای تگ.
    توجه: در بسیاری از پوسته ها، توضیحات تگ نشون داده نمیشه، اما ممکنه برخی از پوسته ها اون رو نشون بدن.
  • Add New Tag: روی این دکمه کلیک کنین تا تگ جدیدتون رو ذخیره کنین.

 

Table of Tags

این جدول تمام تگ های شما رو بر اساس ردیف، فهرست میکنه. تگ ها بر اساس اسمشون به ترتیب حروف الفبا نمایش داده میشن.

 

Screen Options

این بخش به شما این امکان رو میده که انتخاب کنین کدوم ستون ها در جدول زیر نمایش داده بشن یا نمایش داده نشن. با کلیک روی تب Screen Options، فهرستی از ستونها با یک چک باکس در کنار هر ستون نشون داده میشه. کادر مربوط به هر ستونی رو که می خواهین در جدول نمایش داده بشه رو علامت بزنین یا علامتش رو بردارین تا اون ستون نمایش داده نشه. علاوه بر این میتونین تعداد تگ هایی رو که در جدول نشون داده میشن رو تعیین کنین. دوبار روی تب Screen Options کلیک کنین تا Screen Options بسته بشه.

پست پیشنهادی :  آموزش ذخیره یک پست/صفحه به عنوان پیش نویس در وردپرس

 

Search Tags

بالای جدول، در سمت راست، یک کادر جستجو وجود داره که میتونین یک کلمه یا مجموعه ای از کلمات رو وارد کنین و روی دکمه Search Tags کلیک کنین تا همه تگ هایی که با کلمات جستجوی شما مطابقت دارن رو جستجو کنین و نمایش بدین.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توسط
تومان