این آموزش به شما نشون میده که چطور موتور وردپرس رو روی سرور GoDaddy خودتون نصب کنین.
وردپرس. نحوه نصب موتور روی سرور GoDaddy (نصب دستی)
اگر یک قالب وردپرس رو خریدین و میخواهین که یک نصب دقیق انجام بدین، اول باید پکیج وردپرس رو دانلود و نصب کنین.
دانلود وردپرس
مرورگرتون رو باز کنین، wordpress رو در گوگل جستوجو کنین، سپس روی WordPress › Blog Tool, Publishing Platform, and CMS کلیک کنین؛ یا فقط به این آدرس برین http://wordpress.org
در سمت راست صفحه روی ## Download WordPress کلیک کنین (#.# نسخه فعلی وردپرس هست، مثلا وردپرس 3.6)
مطمئن بشین که قالب شما با آخرین نسخه سازگار هست (میتونین این رو در صفحه پیش نمایش قالب، در لیست Software Required مشاهده کنین، در صورت سازگار نبودن، باید نسخه موردنیاز رو از http://wordpress.org/download/release-archive/ دانلود کنین).
بعد از اینکه روی دکمه دانلود وردپرس کلیک کردین، پنجرهای باز میشه که از شما میخواد فایل رو در مکانی که توسط مرورگرتون به عنوان پیشفرض انتخاب شده ذخیره کنین، باید در این پنجره روی OK کلیک کنین؛ یا ممکنه با توجه به پیکربندیهای مرورگر شما، فایل به طور خودکار شروع به دانلود کنه.
در پایان شما یک فایل wordpress-3.6.zip در مسیری که اون رو ذخیره کردین خواهید داشت. این یک فایل فشرده هست که اول باید از حالت فشرده خارج بشه و بعد، قبل از اینکه اون رو روی سرورتون آپلود کنین، دوباره فشرده بشه، با استفاده از هر برنامه unzipping (مثل WinZip) میتونین این کار رو انجام بدین. برای این کار باید روی فایل کلیک راست کرده و Extract to wordpress-3.6.zip رو انتخاب کنین.
با این کار یک پوشه wordpress-3.6 از حالت فشرده خارج شده، دارین.
روی پوشه دابل کلیک کنین تا باز بشه. داخلش، یک پوشه دیگه به اسم wordpress پیدا میکنین. روش دابل کلیک کنین تا محتواش رو ببینین.
پوشه wordpress شامل مجموعه کاملی از فایلها و پوشهها هست که برای شروع نصب وردپرس باید در سرور شما آپلود بشن. ابزار File Manager که همراه با GoDaddy ارائه میشه به شما این امکان رو میده که یک پوشه فشرده شده رو آپلود کنین و بعد در سرور خودتون اون رو از حالت فشرده خارج کنین. بنابراین باید هرچیزی که در پوشه وردپرس دارین انتخاب کنین، روی محتوای مشخص شده کلیک راست کنین و Add to archive رو انتخاب کنین.
در پنجره Archive name and parameters که نشون داده میشه، .ZIP رو به عنوان فرمت آرشیو انتخاب کنین و روی Ok کلیک کنین.
در میان این فایلها، یک پوشه wordpress.zip جدید دریافت میکنین که باید اون رو در سرور خودتون آپلود کنین.
آپلود روی سرور
پیشفرض مرحله بعدی اینه که شما قبلا یک دامنه ثبت شده در GoDaddy با جزییات ورود به سیستم برای دسترسی به کنترل پنل اون دارین.
به http://www.godaddy.com برین. روی Log in to My Account در گوشه بالا سمت چپ کلیک کنین. با استفاده از اطلاعاتی که از طریق ایمیل برای شما ارسال شده، وارد کنترل پنل GoDaddy بشین و روی Log in کلیک کنین.
وقتی وارد شدین، روی My Account در گوشه بالا سمت چپ کلیک کنین.
صفحهرو به پایین اسکرول کنین و روی + sybmol در کنار WEB HOSTING کلیک کنین.
دامنه خودتون رو در لیست پیدا کنین و روی Launch کلیک کنین.
در صفحه بخش کاربری، به پایین اسکرول کنین، روی نماد File Manager در زیر بخش Tools کلیک کنین.
به طور پیشفرض صفحه بعدی پوشه webroot رو باز میکنه. شما باید تصمیم بگیرین که آیا میخواهین از www.mysite.com (به جای mysite باید اسم دامنهتون رو وارد کنین) به سایتتون دسترسی داشته باشین – برای این کار باید wordpress.zip در مسیرwebroot آپلود شه؛ یا اینکه میخواهین اون رو از طریق yoursite.com/wordpress (اگر از قبل چند فایل در webroot دارین) باز کنین – برای این کار باید روی +New” -> New Folder در بالا کلیک کنین، یک اسم برای پوشهتون وارد کنین (مثلا wordpress) و روی Ok کلیک کنین. با این کار یک پوشه جدید با اسمی که در پوشه webroot وارد کردین ایجاد میشه، که باید روش دابل کلیک کنین تا باز بشه و فایلها رو آپلود کنین.
روی Browse کلیک کنین و به فایل wordpress.zip در کامپیوترتون برین.
روی فایل wordpress.zip دابل کلیک کنین یا روش کلیک راست کنین و open رو انتخاب کنین تا آپلود فایل شروع بشه.
در گوشه سمت چپ یک تایمر میبینین که روند آپلود رو نشون میده.
وقتی آپلود فایل تموم شد، پوشه wordpress.zip رو در مسیری که آپلودش کردین میبینین. برای انتخاب، اون رو علامت بزنین، بعد به More -> Extract menu برین تا اون رو از حالت فشرده خارج کنین.
در پنجرهای که ظاهر میشه، روی اسم مسیری که میخواهین محتوا رو در اون استخراج کنین کلیک کنین و روی Ok کلیک کنین.
وقتی wordpress.zip از حالت فشرده خارج شد، دیگه نیازی بهش ندارین، بنابراین انتخابش کنین و به منوی delete برین. در پنجره بعدی، روی ok کلیک کنین.
نصب وردپرس
حالا میتونین به نصب وردپرس ادامه بدین
مرورگرتون رو باز کنین و اسم دامنه خودتون رو (یا اسم دامنه/زیر مسیر ) رو تایپ کنین و روی Enter کلیک کنین.
صفحه اول نصب رو میبینین. روی Create a Configuration File کلیک کنین.
در صفحه بعدی روی Let’s Go! کلیک کنین.
برای صفحه بعدی باید یک دیتابیس ایجاد کنین.
ایجاد دیتابیس
صفحه بخش کاربری GoDaddy رو باز کنین و روی MySQL در بخش دیتابیس کلیک کنین.
در گوشه سمت چپ بالای پنجرهای که باز میشه، روی Add کلیک کنین.
برای اضافه کردن یک دیتابیس MYSQL، کادرهای زیر رو وارد کنین:
- Friendly name
- نام و نام کاربری دیتابیس
- رمز عبور (دو بار)
بعد روی Ok کلیک کنین:
مدتی طول میکشه تا دیتابیس جدید ایجاد بشه. بعد از ایجاد، وضعیتش از انتظار برای تنظیم به تنظیم، تبدیل میشه. برای مشاهده جزییات اتصال دیتابیس که وارد کردین، روی Actions -> Details کلیک کنین.
جزییات اتصال دیتابیستون رو در صفحه نصب وردپرس وارد کنین.
کادرهای Table Prefix (wp_) رو تغییری ندین و روی Submit کلیک کنین.
در صفحه بعد روی Run the Install کلیک کنین.
عنوان سایتتون و یک نام کاربری/رمز عبور برای ورود به پنل مدیریت وردپرس و آدرس ایمیلتون وارد کنین. این اطلاعات رو میتونین بعدا هم تغییر بدین. روی Install WordPress کلیک کنین.
وردپرس نصب شده. برای ورود به مدیریت وردپرستون، روی Login کلیک کنین و از اطلاعاتی که قبلا وارد کردین استفاده کنین.
وقتی در بخش مدیریت سایت وردپرستون هستین، روی WordPress -> View Site در گوشه سمت چپ بالا کلیک کنین تا بخش کاربریش هم باز بشه. اینجا، پوسته پیشفرض وردپرس رو میبینین. حالا میتونین ادامه بدین و قالب خریداری شده رو نصب کنین.