سبد خرید
0

No products in the cart.

حملات دی داس یا DDoS Attack و راه های مقابله با آن چیست؟

اگر شما هم وب مستر یا مدیر یک وبسایت باشید که چند وقت از انتشار عمومی گذشته باشد مطمئناً با مفهوم های حمله ، اتک یا نفوذ آشنا شده اید و یا به گوشتان خورده است! یکی از حملات متداول که با نام DDoS Attack شناخته میشود. از نظر فراوانی از این نوع حملات در رتبه های اول برای اسپمر ها و هکرها قرار دارد.

[quote]پیشنهاد ویژه: تجارت الکترونیک خود را از همینک آغاز کنید….[/quote]

فلسفه DDOS ورود و هدایت بار و فشار بسیار اضافی و بیش از حد نرمال مصرف یک سایت یا سرور می باشد که از طریق نرم‌افزارهای مهاجم و یا ربات‌ها در هر ثانیه ممکن هست صدها و هزاران و یا میلیون‌ها درخواست به سایت و سرور هدف ارسال کنند، برای ویزیت و بازدید از صفحه سایت. همین حجم ناگهانی با توجه به محدودیت منابع سخت افزاری و نرم افزاری سرور موجبات از دسترس خارج شدن وب سایت را فراهم میکند.

[quote]مطالعه کنید: معرفی بهترین سرویس های CDN ایرانی و خارجی[/quote]

حال برای اینکه این حجم فشار لحظه‌ای کنترل شود و یا بتوان از صدماتش پیشگیری کرد. سهل‌الوصول‌ترین حالت و البته ابتدایی‌ترین کار این است که شما به محض مواجه شدن با چنین وضعیتی سرور را به طور موقتی Down کنید البته این متد خیلی عاقلانه نیست و همانطور که عرض شد ابتدایی‌ترین حالت است! اما یکی از روش‌های اوصولی این است که سرورتان به نرم‌افزارهای آنتی دی‌داس مجهز باشد و یکی دیگر از روش‌های بهینه و مناسبی که میتواند خیالتان را تا حد زیادی راحت کند استفاده از CDN هاست چرا که در این صورت (در شرایط حمله) فشار متحمله بروی سرور‌های این سرویس‌ها خواهد بود و عملا به دلیل اینکه این سرویس‌ها از سرورهای متعدد و با کانفیگ بالا بهره میبرنذ کمتر پیش می آید که در صورت دی‌داس شدن؛ مشکلی برای سایت مصرف کننده بوجود بیاید. این نکته را هم نباید از خاطر برد که سرویس های شبکه تحویل محتوا، از کلیه بخش ها و صفحات سایت ذخیره موقتی دارند که در صورت داوون شدن سرور یا تحت حمله قرار گرفتن ؛ ذخیره ای موقتی از صفحه را به بازدیدکننده واقعی نمایش میدهند و عملکرد سایت تا حد زیادی از توقف و عدم دسترسی مصون خواهد ماند.

پست پیشنهادی :  رفع خطای مشکل The 500 Internal Server Error در جوملا

[quote]مطالعه کنید: سامانه نوبت دهی اینترنتی مشاغل ایران[/quote]

 

[scrolling_box display=”category” format=”” category=”108″ count=”20″ items=”3″ rows=”1″ autoplay=”yes”]

آواتار
306

از سال 1388 وارد دنیای شگفت انگیز Open Source شدم. دوست دارم که تجارتی که در این مدت آموختم رو در اختیار دوستان خودم قرار بدم.

دیدگاه کاربران
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توسط
تومان