یکی از مشکلات شایع کاربران و استفاده کنندگان جوملایی برای نصب سایتهای دارای هسته جوملا و بالاخص زمانی که قصد راه اندازی سایت خود بر اساس محتوای نمونه و یک قالب کوئیک استارت را داشته باشند هنگ کردن یا اصلاحاً گیر گردن مراحل ستاپ و ایمپورت اطلاعات در دیتابیس می باشد. این مسئله تفاوتی هم نمیکند ممکن است که در حین کار بروی هاست و سرور واقعی و یا در حالت کار بروی لوکال هاست اتفاق بیفتد.
این خطا به این شکل خواهد بود که در آخرین مرحله نصب جوملا و در هنگام ایجاد جداول پایگاه دادهها ممکن است وقفهای طولانی تر از حد معمول رخ دهد و در اصطلاح فرآیند نصب جوملا هنگ کند.برای حل این مشکل چند راه حل پیشنهاد می شود که به ترتیب به تشریح آن خواهیم پرداخت:
راه حل اول: تغییر ساختار جداول دیتابیس
یک احتمال این هست که ساختار جداول دیتابیس قالب کوئیک استارت شما که قصد نصب اطلاعات نمونه ی آنرا دارید هماهنگی مورد نیاز وجود ندارد برای حل این مسئله فایل SQL فایل جوملایی خود را میبایست باز کنید. و آنرا اصلاح کنید.
اگر قصد استفاده از بسته جوملای خام و یا بسته ای که نصب کننده آن بر اساس جوملاست را دارید ؛ میبایست به مسیر زیر رفته
1 |
JoomlaInstalPackage\installation\sql\mysql |
اگر هم از بسته های کوئیک استارتی که با استفاده از افزونه Akeeba Backup آماده شده اند و موتور نصب کننده ی آن ها از این سیستم استفاده کرده است میبایست به آدرس زیر بروید:
1 |
JoomlaQuickStart/installation/sql |
سپس فایل joomla.sql را با یک code editor باز کنید. (پیشنهاد ما استفاده از نرم افزار Notpad++ می باشد) پس از بازکردن فایل joomla.sql می بایست عبارت ENGINE=InnoDB را جستجو کرده (برای جستجو از کلیدهای میانبر CTRL+F استفاده نمایید) و آنرا با عبارت ENGINE=MyIsam جایگزین کنید.
سپس فایل joomla.sql را ذخیره کنید و مجددا فرآیند نصب را اجرا کنید.
اگر با این راه حل مشکل گیر کردن مراحل نصب جوملای شما برطرف نشد. راه حل دوم را در دستور کار قرار دهید.
راه حل دوم: افزایش تایم زمانی لود سرور
برای اصلاح مقادیر توابع کنترل کننده زمان و حجم آپلود بروی سرور و هاستهای واقعی و لوکال هاست در فایلی بنام php.ini در کانفیگ سرور قرار میگیرند. برای دسترسی به این فایل مسیرهای زیر را در پیش بگیرید.
اگر در لوکال هاست از نرم افزار Xampp استفاده میکنید. به مسیر زیر بروید:
1 |
C:\xampp\php\php.ini |
اگر در لوکال هاست از نرم افزار Wampp استفاده میکنید. به مسیر زیر بروید:
1 |
C:\wamp\bin\php\php5.4.12\php.ini |
بعد از باز کردن فایل php.ini به دنبال عبارت های زیر باشید :
1 2 3 4 |
max_execution_time=30 display_errors=on post_max_size=8M upload_max_filesize=2M |
بعد از یافتن هر کدام از عبارات میبایست مقادیر پیشفرض آن ها را به میزان دلخواه افزایش دهید. به مثال به مقادیر زیر تغییر میدهیم.
1 2 3 4 5 6 7 |
max_execution_time=300 display_errors=off post_max_size=88M upload_max_filesize=62M |
بعد از اصلاح مقادیر فایل را ذخیره میکنید و بعد از ذخیره فایل php.ini اقدام به ریستارت وب سرور (xampp یا wampp) میکنید. تا تنظیمات و پیکربندی شما بروی php اعمال شود.
اگر سایت شما بروی هاست واقعی قرار دارد. می بایست این مسئله را با مدیر هاستینگ خود در میان بگذارید چرا که عموماً مدیران سرور ها برای حفظ امنیت سرور خود دسترسی به فایل php.ini را بروی هاست های اشتراکی محدود میکنند.
امیدواریم که این آموزش برای شما مفید بوده باشد. در صورت وجود هرگونه سوال میتوانید مسائل خود را بعنوان کامنت در همین پست ارسال نمایید.
بسیار عالی
سپاسگزارم
سلام وقتتون بخیر
من همچنان این مشکل ذو دارم با وجود توضیحاتی که دادین. چیکار کنم؟