سلام! اگر از FTP استفاده میکنین این آموزش به شما نشون میده که فرآیند آپلود فایلها چقدر ساه است. در این آموزش این کار رو با جزییات بررسی میکنیم:
1- ابتدا، اگر میخواهین از FTP استفاده کنین، باید یک نرمافزار FTP client روی سیستمتون نصب کنین. راهحلهای زیادی برای این کار وجود داره، اما به نظر ما، همهکارهترین و راحتترین اونها برای استفاده، FileZilla هست. برای ویندوز، مک و لینوکس در دسترسه و کاملا هم رایگانه! بنابراین توصیه میکنیم برای دانلود نسخه مدنظرتون، به سایت https://filezilla-project.org/ مراجعه کنین و اون رو روی سیستمتون نصب کنین!
2- وقتی FileZilla نصب شد، اون رو راهاندازی کنین و با خیال راحت شروع به استفاده کنین. برای انجام این کار، باید جزییات اتصال FTPتون رو در فیلدهای ورودی در بالا وارد کنین و دکمه Quickconnect رو بزنین.
این جاییه که ممکنه فرایند گیر کنه – چون ممکنه جزییات اتصال رو ندونین و ندونین که اونها رو باید از کجا تهیه کنین.
پاسخ ساده است – باید بخش FTP رو در cPanel حساب هاستتون بررسی کنین، یا اگر احساس میکنین براتون مشکله، با شرکت هاستتون تماس بگیرین. اونها تمام دادههای دسترسی موردنیاز – مثل نام هاست، نام کاربری، رمز عبور و پورت FTP رو در اختیارتون قرار میدن.
3- در مرحله بعد، وقتی جزییات رو دارین و دکمه Quickconnect رو هم فشار دادین، پنجره ویژه در بالا وضعیت فرایند اتصال رو نشون میده. اگر همه چی خوب پیش بره، خیلی زود پیامی مانند این رو میبینین:
Status: Retrieving directory listing…
Status: Directory listing of “/” successful
که به این معنیه که شما با موفقیت به پوشه روت سرورتون وصل شدین.
4- حالا، پایین برین، چهار بخش پایین همونهایی هستن که باهاشون کار خواهید کرد. کل اون ناحیه به بخشهایی برای نمایش پوشههای کامپیوتر محلی شما در سمت چپ و ریموت سرور در سمت راست تقسیم شده.
5- اگر قصد آپلود پوسته رو دارین، پوشه wp-content/themes رو در سمت راست باز کنین و پوشه پوسته رو از پنجره سمت چپ به سمت راست بکشین، در واقع این تنها کاریه که باید انجام بدین.
برای آپلود پلاگینها هم همین کار رو باید انجام بدین – در صورتیکه میخواهین پلاگینی رو به صورت دستی آپلود کنین، دایرکتوری wp-content/plugins رو باز کنین و پوشه پلاگین رو از سمت چپ به اینجا بکشین.
اونها بلافاصله در پنل مدیریتتون ظاهر میشن!
6- میتونین برعکس هم ازش استفاده کنین – برای مثال اگر میخواهین از برخی از فایلها نسخه پشتیبان بگیرین یا اونها رو برای ویرایش دانلود کنین. برای انجام این کار، فایل یا پوشه موردنیاز رو از سمت راست (از سرورتون) به سمت چپ FileZilla (به یکی از پوشههای کامپیوترتون ) بکشین.