سبد خرید
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

چطور قابلیت تخلیه خودکار سطل زباله رو در وردپرس محدود یا غیرفعال کنیم؟

قابلیت تخلیه خودکار سطل زباله

این آموزش کوتاه درمورد نحوه محدود کردن یا غیرفعال کردن قابلیت تخلیه خودکار سطل زباله در وردپرس هست.
وقتی که یک پست یا نظر رو در وردپرس حذف می‌کنین، به طور پیش‌فرض در سطل زباله قرار می‌گیره. پست‌ها و نظرات در سطل زباله به مدت 30 روز در دیتابیس شما باقی میمونن و شما در صورت نیاز میتونین هرچیزی رو از سطل زباله بازیابی کنین.

قابلیت تخلیه خودکار سطل زباله

بعد از 30 روز، وردپرس به‌طور خودکار تمام محتوای سطل زباله رو برای همیشه حذف میکنه.

در این آموزش کوتاه، نحوه محدود کردن یا غیرفعال کردن قابلیت تخلیه خودکار سطل زباله وردپرس رو توضیح میدیم.

اگر می‌خواهین وردپرس حذف خودکار موارد از سطل زباله رو متوقف کنه، فایل functions.php که در پوشه پوسته قرار داره رو باز کنین. کد زیر رو به فایل اضافه کنین:

حالا، وقتی که یک چیزی رو به سطل زباله منتقل کنین، تا زمانی‌که به سطل زباله برین و اون رو به صورت دستی خالی کنین، همون‌جا میمونه.

وردپرس بعد از 30 روز، به طور خودکار سطل زباله رو خالی میکنه، شما میتونین این رو به هر تعداد روز که می‌خواهین تغییر بدین. برای انجام این کار، باید خط زیر رو به فایل wp-config.php که در پوشه روت سایتتون قرار داره، اضافه کنین:

میتونین 7 رو به هر تعداد روز دیگری که مدنظرتونه، تغییر بدین.

پست پیشنهادی :  متن جایگزین تصویر و عنوان تصویر در وردپرس - تفاوتشون چیه؟

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توسط
تومان