
جهت نصب بسته های آماده نصب و دارای پکیج Easy Installer ایجاد شده توسط افزونه Duplicator بروی هاست واقعی (کنترل پنل سی پنل) و لوکال هاست ایجادشده توسط نرم افزار Xampp در چند گام ساده با ما همراه باشید.
برای اینکار ابتدا فایل پروزه خریداری شده را دانلود و در دسترس داشته باشید.
نصب سیستم بروی هاست و کنترل پنل سی پنل – cPanel و لوکال هاست Xampp
مرحله یک: آماده سازی دیتابیس و آپلود فایل بروی سرور یا هاست واقعی:
در گام اول به محیط کنترل پنل سی پنل – Cpanel لاگین میکنیم. مطابق تصویر زیر از طریق آدرس دسترسی ای که شرکت میزبان در اختیارتان گذاشته صفحه لاگین را باز کنید.
حالا مطابق تصویر در فیلدهای ورودی Username و Password خود را وارد اینتر کنید.
بعد از ورود به محیط کنترل پنل سی پنل – Cpanel بروی گزینه File Manager کلیک میکنیم تا فایل بسته را آپلود کنیم.
در محلی که قصد دارید سیستم را نصب کنید فایل خود را آپلود نمایید. مطابق تصویر ما قصد داریم سیستم را در روت یا public_Html آپلود و نصب کنیم. برای همین منظور بروی نام این پوشه کلیک میکنیم
با ورود به این پوشه بروی گزینه بالا با عنوان Upload کلیک میکنیم تا محیط اپلود فایل در همین مسیر برای ما باز شود.
مطابق تصویر زیر فایل خود را سیستم کشیده و در محیط مشخص شده رها میکنیم و یا کلیک بروی دکمه مربوطه فایل بسته را از سیستم خودمان انتخاب میکنیم.
بعد از اتمام فرآیند آپلود با تصویر زیر مواجه خواهیم شد.
بعد از اتمام آپلود به صفحه قبل برمیگردیم اینجا میبایست فایل خود را از حالت فشرده خارج کنیم. برای این منظور مطابق تصویر عمل میکنیم
بسیارخب. کار ما در این مرحله به اتمام رسید. حالا میبایست برای نصب سیستم خود یک دیتابیس ایجاد کنیم.برای این منظور مطابق تصویر زیر به صفحه اصلی کنترل پنل سی پنل – Cpanel میرویم.
بعد از ورود به محیط Database Management مطابق تصویر زیر یک دیتابیس با نام دلخواه ایجاد میکنیم.
در گام بعدی برای دیتابیس خود یک نام کاربری (Username) و پسورد (Password) دلخواه مطابق تصویر ایجاد میکنیم.
در گام پایانی این بخش میبایست دیتابیس و یوزر ایجاد شده را به اصلاح با هم ست و متصل کنیم برای این منظور مطابق تصویر نام دیتابیس و یوزر راا ز لیست انتخاب و بروی دکمه Add کلیک کنید. در صفحه بعد لیست از مجوزها و دسترسی های یوزر در دیتابیس نمایش داده میشود که با انتخاب تمامی گزینه (چک لیست همگی تیک داشته باشد) بروی گزینه Make Changes کلیک میکنیم تا تغییرات ذخیره شود.
مرحله دوم: آماده سازی دیتابیس در لوکال هاست یا Xampp
برای نصب سیستم سایت یک دیتابیس ایجاد کنیم. فرض بر اینکه میخواهیم سیستم را در لوکال هاست و بروی مجازی ساز Xampp نصب کنید. ابتدا از طریق لینک زیر این محیط را باز میکنیم
در تصویر زیر از نوار منوی بالا بروی گزینه Databases کلیک میکنیم.
بعد از کلیک با صفحه زیر مواجه می شویم:
اینجا و در زیر کادر Create database و در فیلد database Name نام دلخواه دیتابیس خود را وارد و بروی Create کلیک میکنیم تا دیتابیس ایجاد شود.
همانطور که در تصویر زیر مشاهده میکنید ما یک دیتابیس با نام ایجاد کرده ایم و پس از ایجاد یک پیام موفقیت آمیز بودن فرآیند ساخت دیتابیس داده شده و همینک دیتابیس ما آماده استفاده است.
حالا همه چیز آماده شده است تا فرآیند نصب سیستم را آغاز کنیم.
مرحله سوم: انجام مراحل نصب سیستم روی لوکال و هاست واقعی
برای این منظور کافیه که فایل زیپ آپلود شده بروی سرور یا لوکال هاست رو از حالت فشرده خارج کنیم. بعد از استخراج این فایل با دو فایل مشابه تصویر زیر روبر میشیم.
حالا کافیه آدرس زیر رو از طریق مرورگر فراخونی کنیم. mysitename.com نام دامنه ما خواهد بود (فرض ما بر این است که سیستم را در مسیر اصلی دامنه و در پوشه public_html راه اندازی کنیم):
http:/mysitename.com/installer.php
و اگر بروی لوکال هاست تست میکنیم آدرس ما به صورت زیر خواهد بود (فرض ما بر این است که سیستم را پوشه ای بنام mysite راه اندازی کنیم):
http:/localhost/mysite/installer.php
بعد از فراوانی یکی از لینک های بالا با صفحه زیر مواجه خواهیم شد. اگر مشکلی در تایید اعتبار اولیه سیستم نداشته باشید در مرحله Validation با عبارت Pass روبرو میشوید. در اینجا کافی ست بروی دکمه I Have read and accept all terms کلیک میکنیم و بروی Next کلیک میکنیم.
در صفحه بعدی فیلدهای دیتابیس رو مطابق زیر تکمیل میکنیم:
- فیلد “Host”: نیازی به تغییر نیست در بالای 99% از سرویسهای هاستینگ بصورت پیشفرض دارای مقدار localhost خواهد بود.
- فیلد “Database”: نامی که برای دیتابیس خود در در بخشهای ابتدایی آموزش ایجاد کرده ایم را وارد میکنیم.
- فیلد “User”: نام کاربری ای که برای دیتابیس خود در در بخشهای ابتدایی آموزش ایجاد کرده ایم را وارد میکنیم.(اگر بروی لوکال هاست نصب میکنید این فیلد را با مقدار root پر کنید)
- فیلد ”Password”: پسوردی که برای دیتابیس خود در در بخشهای ابتدایی آموزش ایجاد کرده ایم را وارد میکنیم. (اگر بروی لوکال هاست نصب میکنید این فیلد را خالی بگذارید)
بعد از پرکردن بروی دکمه Test Database کلیک میکنیم و اگر اطلاعات وارد شده ما صحیح باشد با نتیجه موفقیت آمیز بودن مشابه تصویر زیر مواجه خواهیم شد.
بعد از موفقیت آمیزبودن تست اطلاعات دیتابیس بروی Next کلیک میکنیم. در صفحه زیر سیستم اقدام به نصب و ایمپورت اطلاعات دیتابیس خواهد کرد.
بعد از ایمپورت اطلاعات دیتابیس اطلاعات پیشفرض سیستم اعم از نام و مسیر از ما درخواست میشود که نیازی به تغییر نیست و میتونید با کلیک روی دکمه Next به مرحله بعد برید.
تبریک، فرآیند نصب سیستم در چند گام ساده به اتمام رسید و اگر فرآیند نصب شما با موفقیت انجام شده باشد می بایست با تصویری مشابه تصویر زیر مواجه بشید.
حالا با زدن دکمه Admin Login وارد محیط مدیریت وردپرس خودتون بشید و استفاده از سایت رو آغاز کنید.