این آموزش درمورد حل کردن مشکل refreshing و redirecting در صفحه ورود وردپرس هست.
احتمالا همه قبلا با این مشکل مواجه شدن، اما نمیتونستن اون رو راحت حل کنن. بیاین سادهترین روشهایی که بیشتر از 5 دقیقه طول نمیکشه رو بررسی کنیم. در ابتدا، redirecting میتونه ناشی از خطاهای متعددی باشه، مثلا Internal Server Error، Error Establishing Database Connection یا Blank Screen. من به شما ره حل سادهای رو نشون میدم که میتونین به تنهایی و بدون نیاز به کمک فنی، اون رو امتحان کنین.
با سادهترین راه حل شروع میکنیم. اگر در صفحه ورود به سیستم با مشکل redirect مواجه شدین، ابتدا کوکیهای مرورگر رو پاک کنین. ممکنه فقط 3 دقیقه طول بکشه. اگر از کروم استفاده میکنین، نمادی که معمولا با سه خط تیره یا سه نقطه در گوشه سمت راست بالای پنجره مرورگر مشخص شده رو باز کنین. گزینه Settings رو انتخاب کنین و روی دکمه Clear browsing data که باید در قسمت بالای تنظیمات قرار داشته باشه، کلیک کنین. تاریخچه جستوجو، کوکیها و سایر دادههای سایت، تصاویر و فایلهای ذخیره شده در حافظه پنهان رو بررسی کنین و دکمه Clear data رو فشار بدین. فراموش نکنین که بعدش برای عملکرد بهتر، مرورگرتون رو restart کنین.
روش بعدی مربوط به پلاگینهایی هست که نصب کردین. این مشکل در مواقعی که بین پلاگینهایی که نصب کردین تضاد وجود داره یا ناسازگاری که بین برخی از پلاگینها با پوسته فعلی شما وجود داره، بسیار رایجه. راه حلش ساده است. اول باید از طریق FTP به file manager متصل بشین. credentialهای FTP از شرکت هاستینگ درخواست میشه. بنابراین اگر هنور جزییات FTP رو نمیدونین، برای اطلاعات بیشتر باید ارائه دهنده هاستتون تماس بگیرین. بعد از اتصال، فهرست وبسایت رو باز کنین و به پوشه wp-content برین. اسم پوشه plugins رو به مثلا plugins_1 تغییر بدین. با این کار تمام پلاگینهای موجود روی سایت غیرفعال میشن. میتونین اونها رو یکی یکی فعال کنین تا بفهمین کدوم یکی باعث ایجاد این مشکل شده.
روش سوم برای ورود موفقیت آمیز به داشبورد وردپرس، حذف فایل .htaccess از طریق FTP هست. شما هیچ وقت نمیدونین مشکلات چه زمانی روی سرور ایجاد شدن. ممکنه فایل .htaccess در نتیجه این مشکلات خراب شده باشه. در نتیجه اگر اتفاقی برای این فایل بیفته، مشکل redirect در صفحه ورود به سیستم ایجاد میشه. فقط از طریق FTP به file manager متصل بشین، یک نسخه پشتیبان از این فایل رو روی کامپیوترتون دانلود کنین و اون رو از سرورتون حذف کنین. بعد برای تکمیل این مرحله، وارد داشبورد وردپرس بشین. Settings > Permalinks رو در پنل مدیریت باز کنین و روی دکمه Save کلیک کنین. روند زیر، یک بار دیگر فایل htaccess رو ایجاد میکنه و مشکل رفع میشه. فایل resurrected شده و دیگه خراب نمیشه.
یک راه حل دیگه که میتونین امتحان کنین، فعالسازی پوسته پیشفرض وردپرس هست. به سادگی، شما به یکی از پوستههای پیشفرض وردپرس برمیگردین و اون رو به جای پوسته فعلیتون فعال میکنین. برای انجام این کار دوباره از طریق FTP به file manager متصل بشین. به نظر شبیه روش دوم هست که در اون پلاگینها رو غیرفعال کردین. با این حال پوشهای که درش تغییرات ایجاد میکنین wp-content/themes هست. پوستهتون رو پیدا کنین و اسمش رو به مثلا themeXXX تغییر بدین. این کار به طور خودکار باعث فعال شدن پوسته پیشفرض وردپرس میشه. اگر بتونین بعد از انجام این کار وارد بشین، به این معنیه که مشکل از پوسته شما بوده. این مشکل ممکنه بعد از بهروز رسانیهای وردپرس یا پوسته ایجاد شده باشه. در صورتی که قبلا از پوسته پیشفرض وردپرس استفاده میکردین و مشکل redirect ظاهر میشه، به این معنیه که پوسته وردپرس خراب شده. یک راه حل ساده هم وجود داره. یک نسخه جدید از وردپرس رو از سایت https://wordpress.org دانلود کنین. پکیج رو از حالت فشرده خارج کنین و پوسته مورد استفاده رو مستقیما از طریق FTP در مسیر wp-content/themes آپلود کنین. با این کار فایلهای فعلی refresh شده و مشکل حل میشه.
آخرین چیزی که میتونه به شما در حل مشکل کمک کنه، به روزرسانی URL وبسایت در فایل wp-config.php هست. کلاینت FTP رو مثل قبل باز کنین و به مسیر روت برین که پوشههایی مانند wp-admin، wp-content و wp-includes در اون قرار دارن. علاوه بر این پوشهها، فایلها رو هم پیدا میکنین. فقط فایل wp-config.php رو باز کنین و خطوط زیر رو به این فایل اضافه کنین:
1 |
define(‘WP_HOME’,’http://example.com’); define(‘WP_SITEURL’,’http://example.com’); |
example.com رو با URL فعلی وبسایتتون جایگزین کنین. بررسی کنین که آیا در URL وبسایتتون WWW دارین یا نه. اگر دارین میتونین کد بالا رو اضافه کنین؛ اما اگر ندارین، کد اشتباهه و کل عملکرد وبسایت خراب میشه.
برای حل مشکل قطعا یکی از راهحلهای ارائه شده کارساز هست. اگر مشکلتون حل شده، توصیه میکنیم با تیم پشتیبانی ارائه دهنده هاستتون تماس بگیرین، چون احتمالا مشکل از تنظیمات سرور داخلی باشه.
امیدواریم از این چالش لذت برده باشین و یکی از این روشها مشکلتون رو حل کنه. اگر دوباره این مشکل پیش بیاد، میدونین که دیگه باید چیکار کنین.