هر نوع خطایی در وبسایت وردپرس همیشه یک چیز آزاردهنده و ترسناکه. با این حال نترسین، چون اونقدرها هم که در نگاه اول به نظر میرسن، ترسناک نیستن. امروز ما چند روش برای مقابله با یکی از رایج ترین خطاهای 403 رو یاد می گیریم.
پلاگین های اضافی رو بررسی کنین
اول از همه، پلاگین هایی رو که در تب Plugins در پنل مدیریت وردپرستون فعال شدن، بررسی کنین.
توجه داشته باشین که همه پلاگین ها با پوسته شما سازگار نیستن. دلیل این امر اینه که پلاگین ها توسط افراد مختلفی ایجاد میشن که مفهوم برنامه نویسی یا کد نویسی متفاوتی دارن.
بر این اساس، تمام پلاگین های اضافی رو غیرفعال کنین، چون ممکنه یکی از اونها مشکل داشته باشه. اگر مشکل رو حل کرد اونها رو یکی یکی دوباره فعال کنین تا منبع مشکل رو پیدا کنین.
فایل htaccess رو بررسی کنین
علاوه بر این، یک فایل htaccess خراب ممکنه دلیل خطای 403 forbidden باشه. با این حال میتونین اون رو به راحتی تعمیر کنین، فقط کافیه وارد FTP یا کنترل پنل هاستینگ بشین و فایل htaccess رو مستقیما در زیر نصب روت وردپرس قرار بدین.
با دانلود فایل htaccess از اون در کامپیوترتون یک نسخه پشتیبان تهیه کنین. بعد فقط اون رو از سرورتون حذف کنین.
بعد وبسایتتون رو به روز کنین و بررسی کنین که آیا خطا ناپدید شده یا نه.
اگر خطای 403 forbidden برطرف شد، به این معنیه که فایل htaccess شما خراب بوده.
اما اگر خطا رفع نشده، فقط یک فایل htaccess تازه رو در پنل مدیریت وردپرستون بازسازی کنین. به صفحه Setting >> Permalinks برین. بعد روی دکمه Save Changes در پایین صفحه کلیک کنین. این کار یک فایل htaccess جدید تولید میکنه.
مجور فایل های وردپرس رو بررسی کنین
اغلب خطای 403 ممکنه به دلیل مجوزهای نادرست روی سرور شما ایجاد بشه.
وارد FTP یا کنترل پنل هاستتون بشین و مجوزهای پوشه ها و فایل های نصب شده رو بررسی کنین. باید 755 در پوشه ها و 644 در فایل ها باشن.
میتونین خودتون این کار رو انجام بدین یا از ارائه دهنده هاستتون بخواهین که این کار رو براتون مدیریت کنن.
امیدواریم مشکلتون حل شده باشه.