پایگاه دانش:

مقالات پیشنهادی:

برگ نخست » بانک خطا و باگ ها » رفع مشکل خطای Fatal error Allowed memory size در وردپرس

رفع مشکل خطای Fatal error Allowed memory size در وردپرس

همانطور که میدانید یک وب سایت برای اینکه در محیط اینترنت یا در بستر مشابه اینترنت (Localhost یا شبکه محلی) اجرا شود و کار کند عینا به بستری مثل بستر کامپیوتر خانگی یا دستکاپ ما نیاز دارد. به طور مثال هرچه کارایی و نیاز ما از سیستم خانگی مان بیشتر باشد میبایست میزان منابع آن هم بالاتر باشد. اگر ما یک گرافیست هستیم مطمئناً به یک هارد با حجم بالا، مهمتر از آن CPU و RAM بالا برای پردازش فایلهای حجیم پروژه های خود نیازمند هستیم. خب در محیط اینترنت و برای عملکرد هرچه بهتر سایت ها هم نیازمند منابعی هستیم که دقیقا متناسب با نیازمان میتوانیم برای خود متصور شویم. هرچه میزان بازدید و کارکرد ما در سایت بیشتر باشد نیازمند منابع سخت افزاری و نرم افزاری بالاتر و با کیفیت تری هستیم. حال همه ی این توضیحات و پیش زمینه ها مطرح شد تا به این مسئله برسیم که چرا خطای Allowed memory size بوجود می آید و راه حل آن چیست؟

خطای نمونه اول:

نمونه دوم:

نمونه سوم:

قبل از هر چیز این نکته قابل ذکر هست که کلیه خطاهای بالا فارغ از اینکه به کدام مسیر و افزونه اشاره میکند؛ همگی از یک نوع هستند و در تشریح عملکرد و ارائه راه حل مقتضی هیچ تفاوتی وجود ندارد. حال همانطور که در خطا مشخص هست این ارور دقیقا به میزان پایین حافظه رم اختصاص یافته به شبکه محلی یا سرور شما مربوط می شود در زمانی که قصد نصب یک افزونه یا قالب پر حجم  از طریق جوملا را دارید . به دلیل محدودیت موجود در کانفیگ PHP سرور شما با این خطا مواجه خواهید شد که برای رفع آن به ترتیب زیر عمل میکنیم:

روش اول:

ابتدا میبایست فایل wp-config.php را از طریق روت وردپرس (public_html) اگر سایت ما در مسیر اصلی دامنه وجود داشته باشد در غیر اینصورت میبایست فایل wp-config.php را در مسیر پوشه یا ساب دامنه ای که وردپرس ما در آن نصب هست بیابیم. فایل در تصویر زیر مشخص است.

رفع مشکل خطای Fatal error Allowed memory size در وردپرس

پس از باز کردن این فایل مطابق تصویر زیر به دنبال عبارت زیر میگردیم:

رفع مشکل خطای Fatal error Allowed memory size در وردپرس

 

با این روش صرفاً این خطا برای سایت وردپرسی شما برطرف می شود. اما اگر روی لوکال هاست خود یا سرور خود سیستم های دیگری به غیر از وردپرس استفاده میکنید این نکته را باید بدانید که با این ترفند مشکل مربوط به مموری همچنان به قوت خود باقی است و اگر مایل به رفع اساسی آن هستید با ما همراه باشید.

 

روش دوم:

فرض سایت ما در لوکال و با نرم افزار شبیه ساز وب سرور Xampp راه اندازی شده است. از طریق مسیر زیر:

 

این مسیر در صورتی است که نرم افزار xampp را در درایو C کامپیوتر خود نصب کرده باشید.

و حالت دوم سایت ما در لوکال و با نرم افزار شبیه ساز وب سرور WampServer راه اندازی شده است از طریق مسیر زیر:

 

این مسیر در صورتی است که نرم افزار wamp را در درایو C کامپیوتر خود نصب کرده باشید.

همانطور که مشخص است هر دو مسیر به یک فایل اشاره میکنند و میبایست فایل php.ini را با یک ادیتور متن باز کنید. و دنبال عبارت زیر باشید:

 

فارغ از اینکه چه مقداری برای این عبارت بطور پیشفرض تعیین شده است برای حل اساسی این مشکل میتوانید هر عددی بالاتر از عدد پیشفرض قرار دهید. (در اینجا فرض بر این قرار گرفت که مقدار پیشفرض عدد ۱۶مگابایت است) شما میتوانید مقادیر ۳۲ مگابایت یا ۶۴ مگابایت و یا بالاتر را وارد و ذخیره کنید.

پس از انجام ویرایش؛ میبایست برای اینکه تغییرات در آپاچی وب سرور شما اعمال شود اقدام به ریستارت آن نمایید.برای اینکار کافی ست که نرم افزار xampp یا wamp خود را یک بار ریست کنید و یا خاموش و روشن نمایید.

روش سوم :

استفاده از فایل .htaccess جوملاست. برای استفاده از آن میبایست این فایل را که در روت (root) یا همان پوشه public_html (اگر وردپرس در مسیر اصلی نیست میبایست این فایل را در پوشه یا ساب دامنه ای که وردپرس بروی آن نصب کرده اید بیابید) قرار گرفته پیدا کرده و آنرا باز کنید. (نکته: اگر چنین فایلی در پوشه public_html خود ندارید میتوانید آنرا بطور دستی ایجاد کنید)

ابتدا فایل رو باز کنید و کد زیر رو داخلش کنید و از انجام این کار فایلتون رو ذخیره کنید.


 

اگر هم بروی هاست اشتراکی یا سرور کار میکنید میبایست از مدیر هاستینگ درخواست کنید که مقادیر memory_limit را از طریق PHP سرور تغییر دهد.

تبریک میگوییم مشکل شما با این دو روش مرتفع شده و دیگر نبایستی با این خطا مواجه شوید.

تشریح این خطا برای سیستم مدیریت محتوای جوملا هم تشریح شده است. در صورت نیاز میتوانید این مقاله رفع مشکل خطای Fatal error Allowed memory size در جوملا را با عنوان مطالعه نمایید.

امیدواریم که این آموزش برای شما مفید بوده باشد. سوالات خود را بعنوان کامنت در همین پست ارسال نمایید.

اگر مفید بود امتیاز دهید
اگر مفید بود امتیاز دهید

پست های مشابه:

4 نظر

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.