سبد خرید
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

آموزش اضافه/ حذف/ مدیریت کاربران وردپرس

آموزش اضافه/ حذف/ مدیریت کاربران وردپرس

برای مدیریت کاربران وبلاگتون، در بخش مدیریت وردپرس به بخش Users برین.

برای افزودن کاربر جدید روی Add New کلیک کنین و نام کاربری، نام و نام خانوادگی، ایمیل و رمز عبور رو وارد کنین. یک نقش رو از منوی کشویی Role انتخاب کنین و روی Add User کلیک کنین تا ثبت نام کاربر تکمیل بشه. نقش های وردپرس شامل موارد زیر هستن:

  • Super administrator: شخصی که به ویژگی های مدیریت شبکه وبلاگ دسترسی داره و کل شبکه رو کنترل میکنه (موجود برای WordPress MultiSite)
  • Administrator: شخصی با دسترسی به تمام ویژگی های مدیریت
  • Subscriber: شخصی که فقط میتونه پروفایلش رو مدیریت کنه
  • Editor: شخصی که میتونه پست ها و صفحات رو منتشر و مدیریت کنه و همچنین پست های بقیه کاربران رو مدیریت کنه
  • Author: شخصی که میتونه پست های خودش رو منتشر و مدیریت کنه
  • Contributor: شخصی که میتونه پست های خودش رو بنویسه و مدیریت کنه اما نمیتونه اونها رو منتشر کنه

میتونین کاربران موجود رو هم از همون بخش مدیریت کنین. وقتی ماوس رو روی کاربر موجود قرار میدین، لینک Edit ظاهر میشه که به شما امکان میده جزییاتش رو ویرایش کنین و نقش کاربر رو تغییر بدین.

میتونین یک یا چند کاربر وردپرس رو با انتخابشون حذف کنین برای این کار از منوی کشویی Bulk actions گزینه Delete رو انتخاب کنین. همچنین یک منوی کشویی به نام Change role to… وجود داره که میتونین از اون برای تغییر نقش چندین کاربر استفاده کنین.

پست پیشنهادی :  آموزش قرار دادن نقشه گوگل در وردپرس با استفاده از شورتکد
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توسط
تومان