این آموزش برای اینه که یاد بگیرین چطور کسبوکارتون رو به روشی آسون به بهترین شکل ارائه کنین.
اگر از مطالبی که دارین روش کار میکنین، چند فایل و کاتالوگ PDF دارین، میتونه ایده خوبی باشه که اونها رو مستقیما روی وبسایتتون قرار بدین.
متاسفانه وردپرس به صورت پیشفرض عملکردی برای embed کردن فایلهای PDF تداره و این ممکنه روند رو کمی پیچیدهکنه، اما ما راهحلی برای این موضوع داریم.
راهحل هوشمندانه و مفید، استفاده از extension خاص نمایش PDF هست که به شما این امکان رو میده که فایل PDF رو درهر صفحه یا پستی embed کنین و اون رو به صورت لینک قرار ندین.
برای انجام این کار، اول از همه باید به دنبال پلاگینی برای گسترش عملکردهای پیشفرض وردپرس باشیم. داشبورد وبسایتتون رو باز کنین، به تب ‘Plugins’ -> ‘Add New’ برین و در کادر جستوجوی بالا سمت راست، عبارت PDF viewer رو تایپ کنین.
پلاگینی که به نظرتون بهتره رو انتخاب کنین (ما تصمیم گرفتیم برای این آموزش از Embed Any Document که توسط AWSM.in ارائه شده استفاده کنیم). پلاگین رو نصب و فعال کنین:
در مرحله بعد، به تب Settings’ -> ‘Embed Any Document’ برین تا extension تازه نصب شده رو پیکربندی کنین. مثلا میتونین عرض و ارتفاع موردنظر برای قسمت PDF رو تنظیم کنین، مشخص کنین که آیا لینک دانلود نمایش داده بشه یا نه، و متنی رو برای لیبل دانلود تنظیم کنین.
بعد از پیکربندی پلاگین، شما کاملا برای شروع embed کردن آمادهاین. هر صفحه یا پست از وبسایتتون رو باز کنین، و از دکمه ADD DOCUMENT که در بالای محتوا هست برای embed کردن فایلتون استفاده کنین. نسخه رایگان پلاگین، امکان آپلود فایلها از کامپیوترتون یا اضافه کردن اونها با استفاده از یک لینک مستقیم رو فراهم میکنه، درحالیکه نسخه PRO (پولی) امکان embed کردن فایلها رو مستقیما از حسابهای Google Drive, Dropbox یا Box accounts براتون فراهم میکنه.
shortcode ایجاد شده شبیه به این هست:
1 |
[embeddoc url=”LINK_TO_YOUR_FILE_HERE.pdf” download=”all”] |
فراموش نکنین که صفحه رو به روز کنین و تغییراتتون روی وبسایت رو چک کنین.
امیدواریم این راهنمای گام به گام برای شما مفید بوده باشه. برای یادگیری ترفندهای بیشتر درمورد نحوه مدیریت وبسایت وردپرستون میتونین بقیه پستهای ما رو ببینین.