“محتوا پادشاه است”، احتمالا قبلا این جمله رو شنیدین. هر بار که میپرسیم چطور ترافیک بیشتری رو به وبلاگ وردپرسمون جذب کنیم، یا درمورد ایجاد یک پست با کیفیت مطالعه میکنیم، همه میگن که محتوا بسیار مهمه و مطمئن شین که محتوای شما منحصر به فرده و به خوبی با کلمات کلیدی بهینه شده. اینها اجزای اصلی یک وبلاگ موفق هستن.
بنابراین برای داشتن مخاطبان زیاد، باید محتوای عالی ایجاد کنین. اما آیا به نظر شما صرف نوشتن یک مقاله منحصر به فرد و طولانی برای یک وبلاگ وردپرس خوب کافیه؟ قطعا نه.
نحوه ارائه، ساختار و ابزارهای تعامل کاربر هم به اندازه ایجاد یک محتوای منحصر به فرد و عالی، اهمیت دارن. مقاله شما باید در قالبی منظم و تمیز نوشته شده باشه و دارای عناصر مهمی مثل دکمه call to action، راهنمای ابزار سریع، هایلایت کننده کد (PHP/JS/HTML/CSS) و… باشه. همه اینها باعث بهتر شدن محتوای شما و درگیر کردن کاربر با وبسایت شما میشه. در این پست، برخی از پلاگینهای ضروری وردپرس برای تولیدکنندگان محتوا آورده شده.
1. Edit Flow
آیا به یاد دارین که آخرین پستتون رو کی منتشر کردین؟ یا اطلاعی در مورد این که با چه روالی پستها رو منتشر میکنین دارین؟ در وبلاگ نویسی، بسیار مهمه که به طور منظم پست منتشر کنین و سایتتون رو به روز نگه دارین. پلاگین Edit Flow کار ویرایشی شما رو بسیار کارآمد و سازماندهی شده میکنه.
همراه با یک تقویم تحریریه، گزینه ای رو برای نظرات تحریریه ارائه میده که امکان بحث خصوصی بین نویسندگان و ویراستاران در بخش مدیریت رو فراهم میکنه. metadata تحریریه و وضعیت های سفارشی که امکان تعریف مراحل سفارشی برای هر workflow رو فراهم میکنه، برای حفظ گردش کار ویرایشی مفیده.
2. Facebook Comments WordPress
بخش نظرات نه تنها تعامل کاربران رو تشویق میکنه، بلکه کاربران رو وسوسه میکنه که دوباره به وبلاگ برگردن. وقتی افراد مقاله شما رو به اشتراک میذارن، ممکنه نظراتشون رو فقط با دوستانشون در میون بذارن، اما بخش نظرات اجتماعی باعث اشتراک گذاری بسیار گسترده تر میشه. پلاگین Facebook Comments WordPress به شما یک راه حل عالی برای اظهار نظر دنباله دار ارائه میده تا نظر بازدیدکنندگانتون رو با رسانه های اجتماعی محبوب ادغام کنین. با کاهش ارسال هرزنامه، بسیاری از ویژگیهای دیگر رو با استفاده از این پلاگین به دست میارین، مثلا دیده شدن نظرات بسیار محبوب در بالا. همچنین دارای بسیاری از ویژگیهای سفارشی سازی هم هست، مثلا غیر فعال کردن نظرات فیسبوک در هر پست/صفحه ای که نیاز دارین/ تایپو گرافی/ تغییر رنگ ها. این پلاگین رایگان رو امتحان کنین و کیفیت نظر دادن و بحث کردن رو افزایش بدین.
3. WP Smush – بهینه ساز تصویر
پستهای وبلاگ بدون تصویر، ناقص هستن. استفاده از تصاویر روش اثبات شده ای برای جلب توجه مخاطبان هست و پست رو تعاملی تر میکنه. اما فایل های تصویری بزرگ ممکنه سرعت وبسایت شما رو کاهش بدن، بنابراین بهتره که اندازه فایل تصاویر رو کاهش بدین تا سرعت وبسایتتون افزایش پیدا کنه. WP Smush بهترین پلاگین رایگان برای بهینه سازی تصاویره. میتونه اندازه تصاویرتون رو کاهش بده و بدون افت کیفیت اونها رو فشرده کنه.
4. Enlighter – Customizable Syntax Highlighter
این یک پلاگین مهم دیگر برای تولید کنندگان محتواست. گاهی اوقات لازمه برخز از بلاک ها کد PHP/CSS/JS/HTML رو به محتواتون اضافه کنین. بنابراین برای برجسته کردن یک قطعه کد از بقیه محتوا، به یک پلاگین برجسته کننده syntax نیاز داریم. Enlighter Syntax Highlighter بهترین گزینه برای برجسته کردن هر کدی هست که از چندین زبان برنامه نویسی هم پشتیبانی میکنه. همچنین شامل یک تب برای نمایش گروه های کد با هم هست، به عنوان مثال HTML+CSS+JS.
5. WP Optimize
این یک پلاگین پاکسازی دیتابیس وردپرس هست که دیتابیس رو بدون manual queries انجام میده و هرزنامه و زباله ها رو حذف میکنه. WP Optimize یک پلاگین انحصاری برای تمیز و بهینه نگه داشتن دیتابیس هست.
6. Add To Any Share Buttons
برای تولید محتوا، بازاریابی محتوا هم مهمه. اشتراک گذاری اجتماعی یکی از راه هاییه که میتونین به وسیله اون، دوستان و افراد دیگر رو از وبلاگتون مطلع کنین. شبکه های اجتماعی یکی از منابع اصلی ترافیک هستن، بنابراین وقتی محتوای عالی ایجاد میکنین، ارزش وقت گذاشتن رو دارن. Add To Any Share Buttons به شما این امکان رو میده که پست وبلاگتون رو در تمام شبکه های اجتماعی مثل فیس بوک، توییتر، پینترست، واتسپ، لینکدین، ردیت و بیش از 100 سایت رسانه اجتماعی دیگر به اشتراک بذارین.
7. WP Scheduled Post
با استفاده از این پلاگین فوق العاده، میتونین پستهای آینده وبلاگتون رو سازماندهی کنین. اگر چه این پلاگین بسیار ساده است اما برای وبلاگهایی با چند نویسنده بسیار مفیده. WP Scheduled Post یک ویجت در داشبورد و نوار مدیریت ایجاد میکنه که تمام پست های برنامه ریزی شده آینده رو نشون میده. همچنین این امکان رو داره که ویجت با توجه به نقش کاربر، قابل مشاهده باشه. میتونین تاریخ و زمان آینده رو برای انتشار یک پست تعیین کنین.
8. User Role Editor
این پلاگین یک راه حل کامل برای وبلاگ با چند نویسنده است. با پلاگین User Role Editor میتونین نقش های کاربر و قابلیت های اون رو برای دسترسی به داشبورد تعریف کنین. استفاده از این پلاگین آسونه. فقط باید چک باکس های مربوط به قابلیت هایی که میخواین به اون نقش اختصاص بدین رو روشن کنین و روی دکمه Update کلیک کنین تا تغییرات ذخیره بشن. این پلاگین به شما در سازماندهی محتوا و مدیریت کارآمد کاربران کمک میکنه.
9. Page Builder SiteOrigin
Page Builder SiteOrigin به شما کمک میکنه طرح بندی های سفارشی ایجاد کنین. این پلاگین میتونه در ساخت یک صفحه landing زیبا با استفاده از قابلیت drag and drop در کمترین زمان و بدون نیاز به نوشتن یک خط کد، بسیار مفید باشه.
10. Better Click to Tweet
این پلاگین، باکس های توییت قابل کلیک رو به پستهای شما اضافه میکنه و وقتی کاربر روی اون کادر کلیک کنه، محتوا توییت میشه. با استفاده از شورتکدهای ساده میتونین متن رو هایلایت کنین و اون رو قابل توییت کنین. این به شما کمک میکنه تبلیغات رسانه های اجتماعی رو افزایش بدین.
11. Ultimate Nofollow
تمام لینکهای anchor که اضافه میکنین به طور پیش فرض روی follow تنظیم شدن، این ممکنه بر عملکرد سایت شما در موتورهای جستجو تاثیر بذاره. Ultimate Nofollow یک چک باکس به کادر پاپ آپ لینک اضافه میکنه تا rel=”nofollow” رو در لینکها قرار بده.
12. SEO Internal Links
به هم لینک شدن پستهای وبلاگ پارامتر بسیار قدرتمند بهینه ساز موتور جستجو هست. پلاگین SEO Internal Links به طور خودکار کلمات کلیدی و عبارات پستها رو لینک میکنه و به هم پیوند میزنه. و همچنین به شما امکان میده ویژگی nofollow رو تنظیم کنین و گزینه ای برای باز کردن لینک در پنجره جدید ارائه میده.
13. Google Analytical Dashboard For WP
پلاگین Google Analytical Dashboard For WP امکان track کردن سایت وردپرستون رو با استفاده از آخرین کد analytical tracking فراهم میکنه. با استفاده از این پلاگین، میتونین وضعیت ترافیکی پستتون رو بررسی کنین و پیشرفت لینکهای affiliate و outbound رو زیر نظر داشته باشین.
14. Simple Author Box
این پلاگین، یک باکس نویسنده زیبا و responsive به انتهای هر پست وبلاگ اضافه میکنه. این باکس شامل نام، گراواتار، توضیحات و آیکونهای اجتماعی نویسنده هست. این پلاگین، 30 کادر پروفایل اجتماعی رو در قسمت پروفایل کاربری وردپرس اضافه میکنه تا بتونین به راحتی پروفایل اجتماعی تون رو در بخش کاربری نمایش بدین. Simple Author Box دارای پشتیبانی RTL هم هست.
امیدواریم همه این پلاگین ها به شما کمک کنن محتوایی عالی برای سایتتون ایجاد کنین.