سبد خرید
0

No products in the cart.

راهنمای مبتدیان برای ایجاد ریدایرکت در وردپرس

راهنمای مبتدیان برای ایجاد ریدایرکت در وردپرس

در این مقاله، می‌خواهیم به شما نشون بدیم که ریدایرکت‌ها چی هستن و چرا در وبسایت وردپرس به اونها نیاز دارین.

ریدایرکت راهیه که وردپرس به بازدیدکنندگان سایت نشون میده که صفحه مورد نظرشون جابجا شده. رایج‌ترین موقعیت‌ها برای استفاده از ریدایرکت چی هستن؟

  • زمانی که می‌خواهین صفحه/پست رو از وبسایتتون حذف کنین اما نمی‌خواهین خطاهای 404 not found در وبسایتتون نمایش داده بشن. برای جلوگیری از اون، میتونین صفحه قدیمی‌تون رو تغییر بدین یا پستتون رو به یک مکان جدید ریدایرکت کنین.
  • دلیل رایج دیگه‌ای که برای ریدایرکت وجود داره، تغییر permalinkها هست. شما میتونین لینک صفحه‌تون رو تغییر بدین و دیگه از لینک قدیمی قابل دسترسی نخواهد بود. این لینک قدیمی رو میتونین به لینک جدید ریدایرکت کنین.

در صورتی که صفحاتتون رو به همون شکلی که هستن رها کنین، خطاهای 404 not found رو دریافت میکنین که تاثیر منفی روی سئوی وبسایت شما میذاره و به رتبه بندی موتورهای جستجو لطمه میزنه.

چطور ریدایرکت ایجاد کنیم؟

ممکنه قبلا درمورد راه‌های ریدایرکت در وردپرس فکر کرده باشین. ما به شما نشون میدیم که چطور این کار رو انجام بدین.

بهترین راه، نصب پلاگین هست. نیازی به کدنویسی نداره و یک انتخاب عالی برای مبتدیان هست.

تنها کاری که باید انجام بدین اینه که یک پلاگین رو نصب کنین. برای انجام این کار به قسمت Plugins > Add New در بخش مدیریت وردپرس برین. در کادر جستجو redirect رو تایپ کنین. میتونین هر پلاگینی رو که در اونجا میبینین نصب و فعال کنین.

  • اولین پلاگین Redirection نام داره. برای اضافه کردن ریدایرکت با استفاده از اون پلاگین، صفحه Tools > Redirection رو در بخش مدیریتتون باز کنین. بخش Add New Redirection رو پیدا کنین. میتونین URL منبعتون رو اونجا وارد کنین و اون رو با یک لینک جدید جایگزین کنین.
  • این یک ابزار عالی برای جستجوی خطاهای 404 در سایت شماست. توسعه سایت رو آسون‌تر میکنه. میتونین اون صفحات رو به URLهای موجود ریدایرکت کنین و از مشکلات سئوی وبسایتتون جلوگیری کنین.
  • Page Links To یکی دیگر از ابزارهای خوب برای ریدایرکت صفحات در وبسایت هست. بعد از فعالسازی پلاگین، یک متاباکس رو در صفحه ویرایش پستتون مشاهده میکنین. فقط اون بخش رو پیدا کنین و آدرس صفحه جدیدتون رو وارد کنین.
  • Simple 301 Redirects سومین پلاگینی هست که می‌خواهیم درموردش صحبت کنیم.
  • انواع مختلفی از ریدایرکت وجود داره. این پلاگین با ریدایرکت‌های 301 کار میکنه و به شما امکان میده در صورت جابجایی صفحه، اون رو به یک آدرس جدید ریدایرکت کنین.
  • بعد از نصب و فعالسازی پلاگین، صفحه Settings > 301 Redirection رو باز کنین. صفحه پلاگین رو باز کنین و شروع کنین به اضافه کردن ریدایرکت‌هاتون.
پست پیشنهادی :  آموزش تغییر لینک پست (اسلاگ) در وردپرس

توجه داشته باشین! ریدایرکت‌ها میتونن سرعت وبسایت شما رو کاهش بدن. برای این‌که ریدایرکت‌ها سریعتر انجام بشن، باید فایل .htaccess رو اصلاح کنین.

به یاد داشته باشین که ویرایش فایل میتونه ویسایتتون رو تحت تاثیر قرار بده. ما همیشه توصیه میکنیم قبل از ایجاد تغییرات در فایل، از فایلتون نسخه پشتیبان تهیه کنین. یک خطا در این فایل میتونه وبسایتتون رو از کار بندازه.

برای دسترسی به فایل با استفاده از FTP به سرورتون متصل بشین یا از مدیریت فایل cPanel هاستتون بازدید کنین. فایل رو در سیستمتون بارگیری کنین و اون رو در هر ویرایشگر کدی باز کنین.

اینجا نمونه‌ای از کدی که میتونین برای ریدایرکت استفاده کنین آورده شده.

این قطعه کد رو به انتهای فایل اضافه کنین و لینک‌هایی که می‌خواهین ریدایرکت کنین رو تنظیم کنین.

همه‌اش همین بود! امیدوارم بازدیدکنندگان سایت شما دیگه با صفحات 404 روبه‌رو نشن.

 

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توسط
تومان